• Πνευματική Ιδιοκτησία:

H ιστοσελίδα «www.imtiie.gr» ανήκει στην Αστική Mη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Ινστιτούτο Μελέτης της Τοπικής Ιστορίας και της Ιστορίας των Επιχειρήσεων» και με διακριτικό τίτλο «Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε.». Οι παρόντες όροι ισχύουν και διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας και αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ της εταιρείας και του επισκέπτη/χρήστη αυτής και δεσμεύει μόνο αυτούς. Η εταιρεία διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα να τροποποιεί, να προσθέτει και να μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας, καθώς και τους όρους χρήσης της, οποτεδήποτε κρίνει τούτο αναγκαίο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, πάντα σε συμφωνία με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Η χρήση/επίσκεψη, η πλοήγηση, η αρχειοθέτηση και η παραμονή στην παρούσα ιστοσελίδα προϋποθέτει και συνιστά έμπρακτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των κάτωθι περιγραφομένων όρων χρήσης.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι διαμορφωμένο επί τη βάση της διεθνούς και εθνικής νομοθεσίας και συγκεκριμένα, περιλαμβάνει (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) προγράμματα, εμπορικά σήματα, λογότυπα, σχέδια και άλλα διακριτικά γνωρίσματα, τα οποία προστατεύονται από τη Νομοθεσία περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Περαιτέρω, οι δημιουργοί κατέχουν όλους τους τίτλους ιδιοκτησίας και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί του υλικού, ήτοι επί των έργων που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα, τα οποία παρέχονται για νόμιμη χρήση και μόνο.

Η παραβίαση των όρων της ιστοσελίδας μπορεί να συνίσταται σε:

  • Χρήση της
    ιστοσελίδας για παράνομους σκοπούς ή για προώθηση οποιωνδήποτε παράνομων δραστηριοτήτων.
  • Υποβολή υλικού
    που είναι επιβλαβές, δυσφημιστικό, απειλητικό ή ψευδές.
  • Δημοσίευση υλικού
    που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή τα δικαιώματα ιδιωτικού
    απορρήτου ή προσωπικότητας.
  • Αντιγραφή,
    μετάδοση/διανομή, φόρτωση (download),
    αναπαραγωγή ή αποθήκευση του υλικού ή υπηρεσιών της ιστοσελίδας, που
    προστατεύονται από το δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας, χωρίς τη γραπτή άδεια
    του δημιουργού. Οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες πρακτικές καθίστανται
    παράνομες και επιβάλλονται οι κυρώσεις του Νόμου, τόσο αστικές, όσο και
    ποινικές. Εξαίρεση αποτελεί η δυνατότητα των χρηστών της ιστοσελίδας να προβούν
    σε μεμονωμένη αποθήκευση ενός και μοναδικού αντιγράφου ή τμήματος που
    περιεχομένου που έχει επιλεγεί (από το ψηφιακό περιεχόμενου της ιστοσελίδας)
    για αυστηρά προσωπική και χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης
    και πάντα υπό τον όρο αναφοράς της πηγής προέλευσής τους, χωρίς αυτό να σημαίνει
    καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με την
    προϋπόθεση, βέβαια ότι δεν θα αλλοιωθεί ή τροποποιηθεί το έργο με οποιοδήποτε
    τρόπο.
  • Αλλοίωση ή
    παραπλάνηση σε σχέση με την αναγραφή του ονόματος του δημιουργού ή το ζήτημα της
    γνησιότητας του έργου, η οποία παραβιάζει το ηθικό δικαίωμα του δημιουργού.

Σε περίπτωση που λάβει χώρα μια από τις προαναφερθείσες πρακτικές, η ιστοσελίδα έχει τη δυνατότητα χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, να διακόψει επ’ αόριστον ή προσωρινώς, ή να αναστείλει τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της, καθώς θα έχουν παραβιαστεί οι τιθέντες όροι και η ευρύτερη ισχύουσα Νομοθεσία σε σχέση με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η παρούσα ιστοσελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη, για την προπεριγραφόμενη ενέργεια.

  • Προσωπικά δεδομένα:

Πολιτική απορρήτου

Η «Πολιτική απορρήτου» περιγράφει τον τρόπο συλλογής πληροφοριών και δεδομένων σας, όταν χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα. Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες, συναινείτε στη συλλογή, χρήση, επεξεργασία και κοινή χρήση των πληροφοριών τους, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτήν την πολιτική, παρακαλείστε να μην χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα. Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του «I.M.T.I.I.E.» δεν απαιτείται η συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποκτώνται πάντοτε με τη συγκατάθεσή σας (κατά την εγγραφή σας στο newsletter, την αποστολή αιτήσεων για τα προγράμματά μας, την δήλωση συμμετοχής σας σε εκδηλώσεις και σεμινάρια, τη συμμετοχή σας σε έρευνες).

Οποιαδήποτε ουσιώδης τροποποίηση σε σχέση με την ως άνω πολιτική, θα δημοσιεύεται με τις σχετικές μεταβολές στην παρούσα δήλωση εμπιστευτικότητας και σε άλλα σημεία που θα κρίνονται απαραίτητα, ώστε να λαμβάνετε γνώση ποιες πληροφορίες συλλέγονται, τον τρόπο που χρησιμοποιούνται και τις συνθήκες (εάν υπάρχουν) υπό τις οποίες μπορεί να κοινοποιηθούν. Σε ορισμένες από τις περιπτώσεις, μπορεί επίσης να αποστέλλεται μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες που θα επιλέξουν να λαμβάνουν ενημερώσεις με αυτό τον τρόπο, ειδοποιώντας τους για τις μεταβολές στην παρούσα πολιτική περί εμπιστευτικότητας. Ωστόσο, η συνεχιζόμενη χρήση της ιστοσελίδας, μετά την απόσπαση των αλλαγών σε αυτήν την πολιτική συνεπάγεται την αποδοχή των αλλαγών αυτών.

Τέλος, η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, με την εθνική και διεθνή νομοθεσία, μέρος της οποίας αποτελεί και ο Κανονισμούς (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, γνωστός ως Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”).

Μη προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης

Μη προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομα του προγράμματος περιήγησης, τον τύπο του υπολογιστή και τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους σύνδεσης των χρηστών με στην παρούσα ιστοσελίδα, όπως το χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα και τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και άλλες παρόμοιες πληροφορίες. Σε περίπτωση επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα, είναι πιθανή η συλλογή τέτοιων μη προσωπικών πληροφοριών ταυτοποίησης.

Προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης

Σε περίπτωση εγγραφής ή χρήσης από εσάς των υπηρεσιών της ιστοσελίδας, είναι πιθανή η συλλογή των ακόλουθων πληροφοριών, ανάλογα με τη δραστηριότητά σας. Ενδεικτικά, το ονοματεπώνυμο, η ηλικία, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ταχυδρομική διεύθυνση, το νούμερο τηλεφώνου, τα ενδιαφέροντα, ή σε περίπτωση αποστολής βιογραφικού, άλλες πληροφορίες όπως ακαδημαϊκή δραστηριότητα, που αποτελούν κάποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Η συλλογή των ως άνω προσωπικών πληροφοριών λαμβάνει χώρα με σκοπό τη βελτίωση της εξυπηρέτησης και της εμπειρίας σας, ώστε η περιήγηση στην ιστοσελίδα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας πιο αποτελεσματικά. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα εξέλιξης των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μέσω των επιλογών/ προτιμήσεών σας, ενώ δίνεται και η δυνατότητα αποστολής περιοδικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletter). Στην περίπτωση που αποφασίσετε να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας, θα αποστέλλονται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία ενδέχεται να περιλαμβάνουν εταιρικά νέα, ενημερώσεις, σχετικές πληροφορίες υπηρεσιών κ.λπ. Ενώ σας δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας, με σκοπό την υποβολή ερωτημάτων ή άλλα αιτημάτων. Εάν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σας παρέχεται η δυνατότητα κατάργησης, μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αντίστοιχο αίτημα.

Αναλυτικά οι τρόποι συλλογής δεδομένων

Οι πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν με τους παρακάτω τρόπους:

  • Όταν υποβάλετε αίτηση
    συμμετοχής στα προγράμματα και τις υπηρεσίες του «Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε».
  • Όταν εγγράφεστε ή
    συμμετέχετε σε μια εκδήλωση ή σεμινάριο του «Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε».
  • Όταν μας ζητάτε να
    σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας.
  • Όταν εγγράφεστε στην
    ιστοσελίδα μας για να λαμβάνετε το newsletter του «Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε».
  • Όταν αναφέρετε κάποιο
    πρόβλημα με την ιστοσελίδα μας και χρειάζεται να σας ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  • Όταν εκδηλώνετε το
    ενδιαφέρον σας για κάποια θέση εργασίας αποστέλλοντας το βιογραφικό σας σημείωμα.
  • Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Σε αυτή την περίπτωση τα δεδομένα που αποθηκεύουμε είναι για στατιστικούς σκοπούς και για να βελτιώνουμε την ιστοσελίδα μας. Αποθηκεύονται το όνομα του παρόχου Internet που χρησιμοποιείτε, ο διαδικτυακός τόπος από τον οποίο επισκεφθήκατε την Ιστοσελίδα του «Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε», οι επί μέρους σελίδες της Ιστοσελίδας του «Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε» στις οποίες περιηγηθήκατε, η διεύθυνση IP σας καθώς και η ημερομηνία και η διάρκεια της περιήγησής σας στην Ιστοσελίδα.
  • Ενδέχεται να ζητήσουμε
    επιπλέον προσωπικές πληροφορίες, όπως πληροφορίες πιστωτικών καρτών, στις σελίδες
    δωρεάς μας για να ενεργοποιήσετε σωστά την επεξεργασία συναλλαγών δωρεάς.

Αναλυτικά ο σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων

Σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία συλλέγονται δια του παρόντος δικτυακού τόπου είναι ο εξής:

  • Έλεγχος της τήρησης
    των όρων χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου και η ορθή του χρήση.
  • Προκειμένου να διασφαλίσουμε
    ότι οι ιστοσελίδες μας θα λειτουργούν με τον πλέον αποτελεσματικό
    τρόπο σε όλες τις συσκευές σας.
  • Για να σας αποστέλλουμε
    νέα και πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά μας.
  • Για να σας προσκαλέσουμε
    να δηλώσετε συμμετοχή σε εκδηλώσεις και σεμινάρια που πραγματοποιούμε.
  • Για να σας ζητήσουμε
    να συμμετάσχετε σε έρευνες που διοργανώνουμε (π.χ. στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων).
  • Για να σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές στους όρους χρήση μας.
  • Για την αξιολόγηση
    του βιογραφικού σημειώματος που μας έχετε αποστείλει στα πλαίσια ανεύρεσης εργασίας
    στο «Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε». Εφόσον έχει ληφθεί η συγκατάθεσή σας, μετά την κάλυψη της σχετικής
    θέσης, τα δεδομένα του βιογραφικού σας σημειώματός θα αποθηκεύονται από το
    «Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε» για σκοπό μελλοντικής χρήσης/ αξιολόγησής τους, σε περίπτωση νέων
    θέσεων απασχόλησης στο «Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε».
  • Όταν μας το επιβάλουν νομοθετικές διατάξεις.
  • Όταν είναι απαραίτητο
    προκειμένου να θεμελιώσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και τα έννομα συμφέροντά μας.
  • Όταν είναι απαραίτητο
    να διαφυλάξουμε τα ζωτικά σας συμφέροντα ή τα ζωτικά συμφέροντα οποιουδήποτε άλλου
    φυσικού προσώπου.

Προστασία των πληροφοριών

Εφαρμόζουμε κατάλληλες πρακτικές συλλογής, αποθήκευσης και επεξεργασίας δεδομένων και μέτρα ασφαλείας για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση, αποκάλυψη ή καταστροφή των προσωπικών στοιχείων των χρηστών, ήτοι του ονόματος χρήστη, του κωδικού πρόσβασης και των δεδομένων που αποθηκεύονται στη ιστοσελίδα.

Η ευαίσθητη και ιδιωτική ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ της ιστοσελίδας και υμών γίνεται μέσω ενός ασφαλούς καναλιού επικοινωνίας και κρυπτογραφείται και προστατεύεται με ψηφιακές υπογραφές.

Ανήλικοι και απόρρητο

Η αναγνώριση και ο σεβασμός των δικαιωμάτων σας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, συνεπάγεται την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής των μικρών παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντική Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα παιδιού είναι σύννομη, εάν το παιδί είναι τουλάχιστον 16 χρονών. Εάν το παιδί είναι ηλικίας κάτω των 16 ετών, η επεξεργασία αυτή είναι σύννομη μόνο εάν και στον βαθμό που η εν λόγω συγκατάθεση παρέχεται ή εγκρίνεται από το πρόσωπο που έχει τη γονική μέριμνα του παιδιού. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε ή να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα ανά πάσα στιγμή ή με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν γίνει αντιληπτό ότι έχουν συλλεχθεί προσωπικά δεδομένα σχετικά από άτομα κάτω των 16 ετών και χωρίς η συγκατάθεση των γονέων να μπορεί να βεβαιωθεί, τότε θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες.

Κοινή χρήση των προσωπικών πληροφοριών

Δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις, συναλλαγές ή ενοικιάσεις των προσωπικών σας στοιχείων αναγνώρισης σε τρίτους. Πιθανό είναι να διανεμηθούν γενικές συγκεντρωτικές δημογραφικές πληροφορίες που δεν συνδέονται με προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης σχετικά με τους επισκέπτες και τους χρήστες, με τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες, αξιόπιστους συνεργάτες και διαφημιζόμενους για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών συμβάλλουν στη λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας και της εν γένει εταιρείας, οι οποίοι διαχειρίζονται δραστηριότητες για λογαριασμό της εταιρείας, όπως η αποστολή ενημερωτικών δελτίων ή ερευνών. Αποτέλεσμα αυτού, είναι η κοινή χρήση των πληροφοριών των χρηστών με αυτά τα τρίτα μέρη για αυτούς τους περιορισμένους σκοπούς υπό την προϋπόθεση ότι ο χρήστης έχει δώσει ρητή συγκατάθεση.

Διαδικτυακοί τόποι τρίτων

Είναι πιθανό, κατά την επίσκεψή σας στην παρούσα ιστοσελίδα να ενημερωθείτε από διαφημίσεις ή άλλο παρόμοιο περιεχόμενο, οι οποίες συνδέονται με τους ιστότοπους και τις υπηρεσίες των προαναφερθέντων συνεργατών, των προμηθευτών, των διαφημιζόμενων, των χορηγών, των δικαιοπαρόχων και άλλων τρίτων. Δεν ελέγχεται το περιεχόμενο ή οι σύνδεσμοι που εμφανίζονται σε αυτούς τους ιστότοπους και δεν τίθεται ζήτημα ευθύνης της εταιρείας για τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται από ιστότοπους που συνδέονται με ή από την παρούσα ιστοσελίδα. Επιπλέον, οι συγκεκριμένοι ιστότοποι ή υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου και των συνδέσμων τους, μπορεί να αλλάζουν διαρκώς. Αυτοί οι ιστότοποι και οι υπηρεσίες ενδέχεται να έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και τις πολιτικές εξυπηρέτησης πελατών. Η περιήγηση και η αλληλεπίδραση σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων που συνδέονται με την παρούσα ιστοσελίδα, υπόκεινται στους όμοιους όρους και πολιτικές αυτής της ιστοσελίδας.

Κοινωνικά μέσα/δίκτυα και κοινή χρήση δεδομένων

Στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μπορεί να συμπεριλαμβάνεται η κοινωνική δικτύωση ή «κοινή χρήση λειτουργιών» ή μπορεί να περιέχονται σύνδεσμοι προς ιστότοπους ή εφαρμογές κοινωνικών μέσων τρίτων που δεν ανήκουν ή ελέγχονται από την παρούσα ισοσελίδα. Επίσης, είναι δυνατή η χρήση ιστοτόπων ή εφαρμογών κοινωνικών μέσων, η οποία ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα τη συλλογή ή κοινή χρήση πληροφοριών σχετικά με εσάς από αυτούς τους ιστότοπους ή εφαρμογές, ανάλογα με τη λειτουργία. Η ιστοσελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε λειτουργία κοινής χρήσης ή περιεχόμενο, πολιτικές απορρήτου ή πρακτικές οποιουδήποτε ιστότοπου ή εφαρμογής τρίτου μέρους. Σας ενθαρρύνουμε να εξετάσετε τις πολιτικές απορρήτου και τις ρυθμίσεις στις τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης ή τις εφαρμογές με τις οποίες αλληλεπιδράτε, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τις πληροφορίες που μπορεί να συλλέγονται, να χρησιμοποιούνται και να μοιράζονται από αυτούς τους ιστότοπους. Εσείς υπόκεισθε στις πολιτικές αυτών των τρίτων όταν και όπου χρειάζεται.

Διαφήμιση

Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα μπορούν να προβάλλονται σε εσάς από διαφημιστικούς συνεργάτες, οι οποίοι ενδέχεται να ορίσουν cookies. Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον διακομιστή διαφημίσεων να αναγνωρίζει τον υπολογιστή σου, κάθε φορά που στέλνει μια διαφήμιση στο διαδίκτυο για τη σύνταξη μη προσωπικών πληροφοριών αναγνώρισης σχετικά με εσάς ή άλλους που χρησιμοποιούν τον κάθε υπολογιστή. Αυτές οι πληροφορίες επιτρέπουν στα διαφημιστικά δίκτυα, μεταξύ άλλων, να παρέχουν στοχευμένες διαφημίσεις που πιστεύουν ότι θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Αυτή η πολιτική απορρήτου δεν καλύπτει τη χρήση των cookies από οποιονδήποτε διαφημιζόμενο.

  • Cookies

Τι είναι τα «Cookies»;

Ο όρος «cookie» αναφέρεται σε ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποτελείται αποκλειστικά από μια σειρά πληροφοριών σε μορφή κειμένου, το οποίο μεταφέρεται στο πρόγραμμα πλοήγησης ιστού που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του χρήστη, είτε προσωρινά καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής, είτε μερικές φορές για μεγαλύτερες περιόδους, ανάλογα με τον τύπο του cookie.

Κατηγορίες των cookies

1) Αναγκαία Cookies: επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών της ιστοσελίδας. Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να μπορέσετε να το κάνετε να μετακινηθείτε γύρω από τον ιστότοπο και να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Χωρίς αυτά τα cookies, υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, όπως ηλεκτρονική χρέωση, δεν μπορούν να παρασχεθούν.

2) Cookies επιδόσεων: συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα. Αποκαλύπτουν ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά ή δείχνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies συγκεντρώνονται και επομένως είναι ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η ιστοσελίδα.

3) Cookies λειτουργικότητας – Analytics: «απομνημονεύουν» τις προτιμήσεις του χρήστη κατά την περιήγηση στην ιστοσελίδα, ώστε να προσαρμόζονται οι υπηρεσίες με βάση τις ανάγκες του. Επίσης, δίνουν τη δυνατότητα αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των διάφορων λειτουργιών της ιστοσελίδας. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητα περιήγησής των χρηστών σε άλλους ιστότοπους.

4) Cookies διαφήμισης: χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις πιο σχετικές με το χρήστη και τα ενδιαφέροντά του. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης ή προσφορών με στόχο τον περιορισμό των μαζικών , ανεπιθύμητων και ανούσιων διαφημιστικών μηνυμάτων. Παράλληλα συμβάλλουν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη σωστή λειτουργία της και τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Ο χρήστης δύναται να επιλέξει να ρυθμίσει το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ώστε να τον ειδοποιήσει κατά την αποστολή των cookies ή άλλως, να απενεργοποιήσει τα cookies. Αν λάβει χώρα η απενεργοποίηση, ορισμένα τμήματα της ιστοσελίδας μπορεί να μην λειτουργούν σωστά. Τέλος, ο χρήστης διατηρεί την πρόσβαση στην τρέχουσα κατάσταση συγκατάθεσής του ανά πάσα στιγμή και δύναται να αλλάξει τις ρυθμίσεις ή να αποσύρει πλήρως τη συγκατάθεσή αυτή.

Απενεργοποίηση των «Cookies»:

– Internet Explorer:

Επιλέξτε από το μενού “Εργαλεία” και στη συνέχεια “Επιλογές Internet”.

  1. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Προστασία
    Προσωπικών Δεδομέων”.
  2. Επιλέξτε τη ρύθμιση για την κατάλληλη
    ρύθμιση.

– Google Chrome:

  1. Επιλέξτε “Ρυθμίσεις” και στη συνέχεια
    “Σύνθετες”.
  2. Στην ενότητα “Απόρρητο και
    ασφάλεια”, κάντε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις ιστοτόπου”.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή
    “Cookies”.

– Safari:

  1. Επιλέξτε “Προτιμήσεις” και στη συνέχεια
    “Απόρρητο”.
  2. Κάντε κλικ στο “Διαχείριση των
    δεδομένων ιστότοπου”.

– Mozilla Firefox:

  1. Επιλέξτε από το μενού
    “Εργαλεία” και στη συνέχεια “Επιλογές”.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο “Απόρρητο
    & ασφάλεια”.
  3. Βρείτε το μενού “cookies και
    δεδομένα ιστοσελίδων” και επιλέξτε τις σχετικές επιλογές.

– Opera 6.0:

  1. Επιλέξτε από το μενού “Ρυθμίσεις”
    και στη συνέχεια “Απόρρητο και ασφάλεια”.
  2. Κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις ιστοτόπου”
    και επιλέξτε το μενού “Cookies”.

Πρόσβασή και έλεγχος των πληροφοριών:

Αναγνωρίζουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση και να ελέγχετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

  1. Για να ζητήσετε πρόσβαση ή διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις  imtiie@otenet.gr .
  2. Για να διαγράψουμε πληροφορίες που έχετε παράσχει μέσω των Υπηρεσιών, επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις imtiie@otenet.gr και θα απαντήσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα.

(Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες ή όλες οι πληροφορίες που παρείχατε ενδέχεται να απαιτηθούν προκειμένου οι Υπηρεσίες να λειτουργήσουν σωστά ή να διατηρηθούν αυτόματα σε αποθήκευση αποθήκευσης ή αρχειοθέτηση αποθήκευσης αρχείων.)

Τελευταία Νέα

2021

  • 31 Μαΐου, 2022

2020

  • 26 Νοεμβρίου, 2020

2015

  • 8 Μαρτίου, 2020

2019

  • 24 Φεβρουαρίου, 2020

2012

  • 24 Φεβρουαρίου, 2020

2011

  • 21 Φεβρουαρίου, 2020