Μετασχηματίζοντας τις ζωές και τις πόλεις μας με τη δύναμη του πολιτισμού και της γνώσης, για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους, χωρίς στερεότυπα και αποκλεισμούς.

Μετατρέπουμε την έρευνα, τη γνώση και τις ιδέες σε δράσεις που προωθούν την κοινωνική καινοτομία και την κοινωνική συνοχή, την πολιτιστική κληρονομιά, τη δημόσια ιστορία και τη μάθηση για τη δημιουργία μιας ανοικτής κοινωνίας χωρίς στερεότυπα και αποκλεισμούς.

Είμαστε υποστηρικτικοί και προσβάσιμοι σε όλους χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, παρέχοντας ένα ερευνητικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό προϊόν υψηλών προδιαγραφών διαθέσιμο δωρεάν στο ευρύ κοινό για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη κάθε πολίτη.

Παρέχουμε ευέλικτες και αυθεντικές πολιτιστικές και μαθησιακές εμπειρίες, αξιοποιώντας την έρευνα και την εξειδίκευσή μας.

Προσφέρουμε ένα βήμα ανοικτού διαλόγου για όλους, καινοτομούμε στους τομείς δράσης μας και δημιουργούμε μια “δεξαμενή σκέψης και προβληματισμού”, στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και των Φορέων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.

Συμμετέχουμε, ως υπεύθυνος Οργανισμός, στα κοινά με δράσεις εθελοντισμού, εταιρικής υπευθυνότητας και με παρεμβάσεις για θέματα πολιτισμού και βιώσιμης ανάπτυξης.

Είναι ώρα για αλλαγή και εμείς ενώνουμε τις δυνάμεις μας με άλλους Φορείς για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Στρατηγική μας και συνειδητή επιλογή οι συνέργειες, η επιμονή στην ποιότητα και τη διαφάνεια, η διάθεση για αλλαγή και η συστράτευση για ένα βιώσιμο μέλλον.

Τελευταία Νέα

2021

  • 31 Μαΐου, 2022

2020

  • 26 Νοεμβρίου, 2020

2015

  • 8 Μαρτίου, 2020

2019

  • 24 Φεβρουαρίου, 2020

2012

  • 24 Φεβρουαρίου, 2020

2011

  • 21 Φεβρουαρίου, 2020